Beretning 2015

Sorø Amts Dyrlægeforening

SorøAmts Dyrlægeforening blev stiftet den 3. juli 1874

De samlede kontingenter var i 1894 løbet op i 16 kroner, dertil kom at beholdningen fra året før var på 12 kroner og 20 ører

Beretning for året 2014 afholdt i 2015

Formandens beretning:

I 2014 har vi 23. januar 2014 haft et førstehjælps kursus, som var rigtig godt, men mange gode sandwich og nok til frokosten dagen efter ☺

Fredag d 21/3-14 havde vi vores årlige bowlings ”konkurrence” i Superbowl, Slagelse med spisning og hele familien der var med. Det var en rigtig hyggelig aften med en god stemning trods den hårde konkurrence om at vinde pokalen.

Søndag d 1/6-14 havde vi generalforsamling på Støvlet Katrine, med rundvisning på Sorø Akademi. Generalforsamlingen blev afholdt i god ro og orden. Da vores bowlings arrangement normalt er det mest velbesøgte møde i foreningen, blev det besluttet at vi i 2015, ville lægge generalforsamlingen og bowling til samme møde for herved at forsøge at få flere deltagere til generalforsamlingen. Jeg har desværre ikke mulighed for selv at deltage, men håber på god deltagelse, også til dette års bowlings arrangement.

Den 4. december afholdt vi julemøde hos Nils Jessen hvor Heidi Enemark kom og fortalte om rævens dværgbændelorm, traktementet var som altid dejligt og selvskabet godt.

Med ønsket om en god generalforsamling og et godt bowlings arrangement.


Lisbeth Harm Nielsen

Marts 2015Sorø Amts Dyrlægeforening er en regionalforening for alle dyrlæger uanset ansættelsesforhold og hører under Den danske Dyrlægeforening (DDD).

Tilmelding til møder kan gives via mail til:

mail@slagelsedyrehospital.dk


eller på telefon 58 50 51 61