Beretning 2016

Sorø Amts Dyrlægeforening

SorøAmts Dyrlægeforening blev stiftet den 3. juli 1874

De samlede kontingenter var i 1894 løbet op i 16 kroner, dertil kom at beholdningen fra året før var på 12 kroner og 20 ører

Formandens beretning for året 2015 afholdt i 2016:


I 2015 har 23 fra foreningen den 6. juni 2015 været på en helt fantastisk tur til zoologisk have i København. Carsten Grøndahl diskede op med spændende historier, der blev fodret giraffer og vi blev beværtet på bedste vis. For mig var det mest spændende tur i zoo nogen sinde. Alt var arrangeret helt fantastisk, tak til Susanne for det store arbejde med at give alle os andre en helt speciel og rigtig dejlig oplevelse.


Tirsdag den 1. december 2015 holdt vi foreningens traditionsrige julemøde, hvor Svend Johansen kom og fortalte om rejser til Amazonas, som han har arrangeret i mange år. Vi så billeder fra turene hvor bl.a. Henning Knudsen har deltaget. Smuk natur og en spændende fortælling om landet og turene.

     

Fredag d 6. marts 2015 afholdt vi vores årlige generalforsamling sammen med den helt store bowling dyst. Der var 23 deltagere i dysten men trods alvoren af dette arrangement, står det for mig hen i det uvisse hvem der var de heldige vindere af pokalerne. Dette kan måske skyldes, at jeg ikke var blandt vinderne og ej heller blandt deltagerne… Hanne har dog oplyst mig at vinderne var: Lene Lundgren og Henning Knudsen.


Uffe Bjerring Sørensen er stille sovet ind mandag aften d. 21. marts 2016, jeg vil bede jer om, at vi holder et minuts stilhed for at mindes Uffe Bjerring Sørensen.


Med ønsket om en god generalforsamling og et godt bowlings arrangement.


Lisbeth Harm Nielsen

April 2016


Sorø Amts Dyrlægeforening er en regionalforening for alle dyrlæger uanset ansættelsesforhold og hører under Den danske Dyrlægeforening (DDD).

Tilmelding til møder kan gives via mail til:

mail@slagelsedyrehospital.dk


eller på telefon 58 50 51 61