Beretning 2018

Sorø Amts Dyrlægeforening

SorøAmts Dyrlægeforening blev stiftet den 3. juli 1874

De samlede kontingenter var i 1894 løbet op i 16 kroner, dertil kom at beholdningen fra året før var på 12 kroner og 20 ører

Formandens beretning for året 2017 afholdt i 2018:


Formandens beretning:


Den 22. juni afholdt bestyrelsen sit konstituerende møde, hvor det blev besluttet hvilke møder, der skulle finde sted i det kommende år.


I 2017 blev det den 28. oktober til en rundvisning på den blåplanet. Det var en spændende oplevelse, at komme bag om kulisserne, hvor vi blandt andet så hvilke forholdsregler man skal tage hvis uheldet er ude og man bliver bidt af en havslange, som er en af de giftigste slanger, der findes.


Den 5. december blev der afholdt julemøde hos Sven Andresen, som diskede op med rigtig dejlig mad til alle os, som mødtes og lærte lidt om hvad året havde bragt for hver af os, blandt nogen også kaldet bønnemøde, men det var en rigtig hyggelig aften, selvom vi var mange som savnede Nils Jessen, som plejer at være vært ved dette arrangement. Håber Nils er friskere næste gang, så vi også kan have glæde af hans selskab.


Sidst men ikke mindst har vi så generalforsamlingen, som finder sted den 16. marts, hvor der også vil være rig lejlighed til at bowle.


På foreningens vegne

Lisbeth Harm NielsenSorø Amts Dyrlægeforening er en regionalforening for alle dyrlæger uanset ansættelsesforhold og hører under Den danske Dyrlægeforening (DDD).

Tilmelding til møder kan gives via mail til:

mail@slagelsedyrehospital.dk


eller på telefon 58 50 51 61